Fish4Dogs
fish4dogs label

Για ποιους τύπους σκύλων είναι κατάλληλη η Fish4Dogs™;

Για να δώσουμε μία σύντομη απάντηση, απευθύνεται σε κάθε μορφή και μέγεθος. Πρόκειται για μία υγιεινή διατροφή που λατρεύουν οι σκύλοι, έτσι είναι κατάλληλη για όλους, καθώς η τροφή που τους δίνετε τους ευχαριστεί και τους κρατά υγιείς.
Υγιεινές, φυσικές τροφές και λιχουδιές με γεύση που όλοι οι σκύλοι λατρεύουν, για σκύλους κάθε μορφής και μεγέθους.

Κατάλληλες ιδιαίτερα για…

  • Σκύλους με ευαισθησία και αλλεργία
  • Σκύλους με δυσκολία στην πέψη
  • Σκύλους με δερματοπάθεια και τριχόπτωση
  • Σκύλους με προβλήματα στις αρθρώσεις και την κινητικότητα

Ευαισθησία/αλλεργία στις τροφές
Όλα τα βασικά συστατικά που περιέχονται -ψάρι, πατάτα και αρακάς- είναι καλώς ανεκτά σε περιπτώσεις ευαισθησίας και πολλοί πελάτες απευθύνθηκαν σε εμάς ψάχνοντας καλές υποαλλεργικές τροφές.

Προβλήματα στο τρίχωμα
Το ιχθυέλαια στις τροφές Fish4Dogs είναι ευεργετικά για το τρίχωμα του σκύλου, διατηρώντας τις τρίχες και το δέρμα μαλακά και στιλπνά.

Ενοχλήσεις στις αρθρώσεις
Η αντιφλεγμονώδης δράση των Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων και οι χόνδροι στο ψάρι καθιστούν τις τροφές ιδανικές για σκύλους με κουρασμένες ή δύσκαμπτες αρθρώσεις.

Σκύλοι μεγαλύτερης ηλικίας
Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία σκύλοι έχουν λιγότερο αποδοτικό πεπτικό σύστημα. Καθώς το ψάρι είναι πολύ εύπεπτο, οι σκύλοι μεγαλύτερης ηλικίας έχουν τη δυνατότητα να εξάγουν τα θρεπτικά συστατικά από την τροφή τους. Το ιχθυέλαιο βοηθά επίσης στις κουρασμένες, γερασμένες αρθρώσεις τους.

Υπέρβαροι Σκύλοι
Οι λιχουδιές είναι συνήθως ένας από τους βασικούς λόγους που προκαλούν παχυσαρκία. Οι λιχουδιές Sea Jerky της Fish4Dogs έχουν εξαιρετικά χαμηλές θερμίδες, 3 θερμίδες κάθε Sea Jerky Tiddler. Και, παρόλο που το ψάρι είναι μία υγιεινή επιλογή για όλους τους σκύλους, εάν ο σκύλος σας είναι υπέρβαρος ίσως χρειάζεται μια ειδική τροφή για τον έλεγχο του βάρους, την οποία παρέχουμε με τη Σειρά Ανώτερης Ποιότητας.

Κουτάβια
Διαθέτουμε μία σειρά τροφών για κουτάβια, το περιεχόμενο των οποίων είναι ενισχυμένο σε ψάρι και πρωτεΐνη. Αξίζει ακόμη να σημειώσουμε ότι τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα που περιέχονται στο ψάρι βοηθούν αποδεδειγμένα στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και της όρασης.

feed fish logo