Fish4Dogs
fish4dogs label

Blog

Blog

  • Υγιή και ευτυχισμένα κατοικίδια την περίοδο των Χριστουγέννων

    Σύμφωνα με τους κτηνίατρους, τα Χριστούγεννα είναι μια από τις πιο επικύνδινες περιόδους του χρόνου για τα κατοικίδια. Ένας στους δέκα ιδιοκτήτες κατοικιδίων έχει αντιμετωπίσει επείγουσα κατάσταση που τον οδήγησε στον κτηνίατρο κατά τη διάρκεια των Χριστουγένων, σύμφωνα με τη νέα έρευνα της PDSA
  • Διακοπές με τον σκύλο

    Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και μαζί οι μικρές και μεγάλες αποδράσεις με τους τετράποδους φίλους μας. Είναι σημαντικό να προμηθευτείτε με τον κατάλληλο εξοπλισμό πρίν από κάθε ταξίδι μικρό ή μεγάλο όπως κλουβιά μεταφοράς, ζώνες ασφαλείας, κάλυμα αυτοκινήτου, σαμαράκι ζώου κτλ.
  • H κινητικότητα σε υπερήλικους σκύλους

    Καθώς μεγαλώνουμε, οι αρθρώσεις μας γίνονται λίγο λιγότερο ευέλικτες και μερικές φορές προκαλούν πόνο. Αυτό ισχύει και για τα σκυλιά μας και μπορεί να επηρεάσει πάνω από το 50% των σκύλων ηλικίας 7 ετών και άνω.
  • Πρόληψη και στοματική υγιεινή!

    Η νόσος των ούλων εμφανίζεται πέντε φορές συχνότερα σε σκύλους απ 'ό,τι στους ανθρώπους, αυτό οφείλεται στην έλλειψη βουρτσίσματος και στο γεγονός οτι το στόμα των σκύλων είναι πιο αλκαλικό προάγοντας τον σχηματισμό πλάκας.
  • Η προμήθεια και η βιωσιμότητα της Finest Cornish Sardine Complete

    Η σαρδέλα αλιεύεται στην Κορνουάλη νότια της Αγγλίας εδώ και αιώνες. Το πρώτο καταγεγραμμένο εξαγωγικό εμπόριο σημειώθηκε ήδη από το 1555 όταν η Μαρία Α΄της Αγγλίας ήταν στο θρόνο!
  • Καλωσορίζοντας τo κουτάβι στο σπίτι μας!

    Η μέρα που θα έρθει το κουτάβι σας στο σπίτι έφτασε! Είναι τόσο συναρπαστικό πράγματι, αλλά από την άλλη πλευρά μας δημιουργεί άγχος, ιδιαίτερα εάν είναι η πρώτη φορά που αποκτούμε σκυλάκι. Οι πρώτες μέρες πρέπει να είναι χαρούμενες και για εμάς αλλά ακόμη περισσότερο για το κουτάβι που εξαρτάται εξ΄ολοκλήρου από εμάς και βρίσκεται σε ένα νέο περιβάλλον που δεν το γνωρίζει.
  • Επιλεκτικότητα στο φαγητό…

    Είναι η επιλεκτικότητα στο φαγητό καινούργια συνήθεια; Η πρώτη ερώτηση είναι – ήταν ο σκύλος σας πάντα επιλεκτικός στο φαγητό του ή αυτό είναι κάτι καινούργιο; Εάν αυτό έγινε εδώ και λίγο διάστημα, τότε μπορεί να προκλήθηκε από πολλούς λόγους.
  • Ακολουθήστε τον…Αρχηγό

    Αυτή είναι πιθανότατα η πιο εκνευριστική συμπεριφορά του σκύλου για τον ιδιοκτήτη του. Το θέμα είναι ότι ο σκύλος θα προτιμούσε να τρέχει ελεύθερος στην ύπαιθρο και ο οδηγός δεν καλύπτει ακριβώς αυτή την ανάγκη. Υπάρχουν φορές βέβαια που ο οδηγός είναι πολύ σημαντικός να υπάρχει για την ασφάλεια του σκύλου και θα ήταν καλό να επενδύσουμε σε λίγο χρόνο ώστε να μάθουμε το σκύλο μας να περπατάει με έναν χαλαρό οδηγό χωρίς να τραβάει συνεχώς.
  • Fish4Dogs™: O ρόλος της διατροφής στην ανάπτυξη των κουταβιών.

    Όλα τα κουτάβια δεν αναπτύσσονται με τον ίδιο ρυθμό. Για παράδειγμα, το Great Dane θα φτάσει στην πλήρη ωριμότητα σε 12 μήνες ενώ ένα Terrier αυτό θα το κάνει σε περίπου 6 μήνες.
  • Για ποιους τύπους σκύλων είναι κατάλληλη η Fish4Dogs™;

    Για να δώσουμε μία σύντομη απάντηση, απευθύνεται σε κάθε μορφή και μέγεθος. Πρόκειται για μία υγιεινή διατροφή που λατρεύουν οι σκύλοι, έτσι είναι κατάλληλη για όλους, καθώς η τροφή που τους δίνετε τους ευχαριστεί και τους κρατά υγιείς. Υγιεινές, φυσικές τροφές και λιχουδιές με γεύση που όλοι οι σκύλοι λατρεύουν, για σκύλους κάθε μορφής και μεγέθους.
feed fish logo